Sol & Skugga |

Flexslider

  • Solskydd i Umeå

Sol & Skugga öppnar i Umeå!

Sol & Skugga fortsätter att växa, näst på tur är Umeå. Butiken på Tankvägen 8 öppnar lördag 1 april och första helgen får du 20-50 % rabatt på allt. Och nej, det är inget aprilskämt…

Lagom till vårstädningen av uteplatserna drar igång öppnar butiken som är full med markiser men också persienner, rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner och andra solskydd för montering inomhus. I sortimentet finns också myggnät för alla typer av dörrar och fönster, och allt går att beställa måttanpassat.

– Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder allt de kan behöva i form av solskydd utomhus och inomhus. Sol & Skugga är ett komplett koncept med riktigt bra kvalitetsprodukter, något jag känner att vi har saknat i Umeå tidigare, säger butikschefen Daniel Berg.

Familjen Berg har tidigare fokuserat mest på garageportar och ytterdörrar under namnet Bergs, men nu blir det alltså markiser och andra solskydd vägg i vägg, med Daniel som butikschef. I verksamheten arbetar också Daniels sambo Linda Ögren och pappa Håkan Berg. Och i ryggen har de Umbra Solskydd, med mer än 60 års erfarenhet av att designa och tillverka solskydd.

Tony Mossberg, marknadschef på Umbra Solskydd som äger franchisekonceptet Sol & Skugga kommenterar öppningen så här:

–  Umeå-regionen är viktig för oss, och vi ser fram emot att kunna hjälpa många nya kunder med riktigt bra lösningar. Butiken i Umeå kommer liksom våra övriga butiker att ha fokus på moderna solskydd anpassade för svenska förhållanden. Något som är extra viktigt just här i Umeå, där stora snömängder och många soltimmar ställer extra höga krav på produkterna. Sol & Skugga är Sveriges största butikskedja inom solskydd och avskärmningslösningar, och med den nya butiken i Umeå har vi nu sjutton svenska butiker från Malmö i söder till Umeå i norr.

Premiäröppet med öppningserbjudande 1–2 april

Butiken i Umeå har öppet hus klockan 10-14 både lördag och söndag under premiärhelgen. Första helgen erbjuder vi också 20 – 50 % rabatt på i stort sett hela sortimentet! Välkommen!

Läs mer om öppningserbjudandet här

Hitta till Sol & Skugga i Umeå här

Läs mer om Sol & Skugga och Umbra här

BOKA ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK