Sol & Skugga |

Flexslider

  • Solskydd på ditt sätt!

Solskydd på ditt sätt

Måttanpassade, svensktillverkade markiser och andra solskydd för varje hus och personlighet. Vi hjälper dig att mäta på plats och tillverkar sedan dina solskydd precis som du vill ha dem.

Behöver du nya persienner eller en markis som ger skön skugga på din uteplats? Då har du kommit rätt, för hos oss hittar du måttanpassade, svensktillverkade solskydd av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vårt utbud är stort och med 60 års erfarenhet vet vi det mesta som är värt att veta om markiser, lamellgardiner, persienner och andra solskydd. Vi hjälper dig med allt – från mätning till montering.

Markiser och andra solskydd – för både hem och företag

Hos oss hittar du solskydd för både hem och offentlig miljö. Vi har alla typer av markiser, fönstermarkiser, terrassmarkiser, korgmarkiser, screenmarkiser och markiser för restaurang, uteservering och uterum. Hos oss hittar du också snygga och praktiska sol- och insynsskydd för montering inomhus, till exempel rullgardiner, persienner, solfilm, lamellgardiner och plisségardiner. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta bra och prisvärda lösningar som är lika snygga som funktionella.

Sol & Skuggas butiker

Välkommen till någon av våra butiker runt om i landet för att beställa markiser eller andra solskydd. Här hittar du öppettider och adressuppgifter till din närmaste butik. Vår kunniga personal hjälper dig med tips och prisförslag för just den solskyddslösning du behöver. Ett kostnadsfritt hembesök ingår alltid, så att vi kan hjälpa dig att mäta på plats.

Solskydd sedan 1954

Sol & Skugga ingår i Umbra-koncernen som har designat och tillverkat solskydd ända sedan 1954. Den första Sol & Skugga-butiken öppnade i Partille utanför Göteborg 2010 och nu har vi butiker över i stort sett hela Sverige. Alla våra produkter är svensktillverkade och håller högsta kvalitet, och hela vårt sortiment går att måttbeställa. Hos oss får du alltid solskydd på ditt sätt!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta oss, eller läs mer bland vanliga frågor och svar.

Psst… Vill du förresten bli en av oss?
Sol & Skugga växer och söker fler franschisetagare, bli en av oss.