Sol & Skugga |

Flexslider

Sol & Skugga växer

Vill du bli en av oss?

Är du säljorienterad, driven och har ett brett kontaktnät? Vill du arbeta med ett vinnande koncept? Tycker du om sol, men även skugga? Bra! Då kanske du är rätt person för oss.
 
Sol & Skugga är redan Sveriges största butikskedja för solskydd, men nu söker vi fler franchisetagare. Vill du bli en av oss, och driva din egen Sol & Skugga-butik? Vi erbjuder ett färdigt affärskoncept med kundtjänst, produktsupport och marknadsföringstjänster. Det vi saknar är dig.
 
Kanske arbetar du redan i dag med solskydd, men vill utveckla din verksamhet? Eller arbetar du i byggbranschen, men är sugen på att bli entreprenör och prova något nytt? Det är inte din bakgrund som är avgörande, utan ditt driv och dina idéer.
 
Låter det intressant? Skriv ett par rader om dig själv, vad du har gjort tidigare och vilket område du är intresserad av att etablera dig i till etablering [at] solochskugga.se så hör vi av oss.
 
Sol & Skugga startade 2010 med en liten butik i vår fabrikslokal i Partille utanför Göteborg. Idag är Sol & Skugga Sveriges största butikskedja för solskyddslösningar, med butiker på många orter i Sverige och Norge. Vi är en del av Umbra-koncernen. Med över 60 års erfarenhet av att designa och tillverka stilrena solskydd kan vi erbjuda måttanpassade och svensktillverkade solskydd med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.